Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В І і ІІ-Світову м’ясники-кацапи* бомбили червоний хрест, сьогодні пункти допомоги постраждалим від війни українцям

Багато хто пригадує, як в радянських фільмах пропаганда показувала фашистів, які розстрілюють з повітря і бомблять автівки з червоним хрестом, польові шпиталі… Але чого радянська пропаганда не показала так, це того, що саме червона армія першою почала атакувати немецькі автомобілі з червоним хрестом і шпиталі, а потім і японські, виправдовуючи себе тим, що срср не підписував відповідних міжнародних угод… 

Тож не дивно, що сьогодні війська московитів-кацапів* (з арабської мови – м’ясники, як їх назвали вцілілі татари після різні в Казані і Астрахані) влаштували черговий теракт в Оріхові Запорізької області, скинувши авіабомбу на місце, де видавали гуманітарну допомогу. Четверо людей загинули, 11 поранено.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

«Рашисти здійснили воєнний злочин у прифронтовому Оріхові – вдарили керованою авіабомбою під час видачі гуманітарної допомоги у житловому кварталі», – розповів він.


За даними очільника регіону, чотири людини загинули на місці: жінки 43, 45, 47 років та 47-річний чоловік.

«Одинадцять містян госпіталізували з пораненнями різного ступеня тяжкості», – додав Малашко.
За даними поліції, авіабомба майже повністю зруйнувала будівлю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Під завалами зруйнованого закладу виявилося понад півтора десятка людей, які перебували всередині та поруч зовні», – розповіли в поліції.

Також було пошкоджено житлові будинки та інші об’єкти цивільної інфраструктури, розташовані поряд з епіцентром вибуху.

«Рятувальні роботи продовжуються. Сапери встановлюють тип боєприпасу, що застосовується по мирному населенню», – зазначають у МВС.

Раніше ми писали, що за добу, 8 липня, окупанти 59 разів обстріляли Херсонську область. Ворог задіяв снаряди з мінометів, артилерію, авіацію та БПЛА.

Також нагадаємо, що у Лимані внаслідок обстрілу касетними боєприпасами, за уточненою інформацією, загинуло семеро людей і 13 осіб були поранені, двоє з них перебувають у тяжкому стані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності