Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Варіанти ПЕРЕГОВОРІВ з рф обговорили Байден та Зеленський

Байден обговорив із Зеленським варіанти переговорів із росією – ЗМІ

У Сполучених Штатах Америки бачать три різні моделі того, як могла б завершитися війна в Україні. Всі ці варіанти передбачають переговори, а два з них є неприйнятними для української сторони.

Про це пише американська газета The Washington Post.

«Є три різні моделі того, як могло б виглядати завершення війни шляхом переговорів, кожна з яких має прихильників в адміністрації (президента США Джо Байдена – ред.)», – йдеться в повідомленні.

Як пише видання, одна з моделей, яку пропонує президент Володимир Зеленський в рамках мирного плану, передбачає вихід російських військ з усієї території України, яку вона зараз окупувала, включаючи Крим і райони східного Донбасу, які рф захопила в 2014 році.

Інша передбачає відхід російських окупаційних військ до лінії 2014 року.

Третя модель містить в собі виведення російських сил з Донбасу, але не з Криму.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначається, щодо останніх двох варіантів – Зеленський чітко дав зрозуміти, що не підтримуватиме їх. Але, як пише видання під час особистої зустрічі Зеленського з Байденом, останній хотів почути думки Зеленського про те, як переговори має виглядати. Але обидві сторони розуміють, що сьогодні це свого роду академічна дискусія, оскільки немає ніяких ознак того, що росія зацікавлена в розмові.

Нагадаємо, що нічим окрім нових фейків російська пропаганда не може відповісти на вдалий візит  президента України Володимира Зеленського до американського лідера Джо Байдена, якій відбувся 21 грудня.

Нагадаємо, що 21 грудня президент України Володимир Зеленський прибув з неоголошеним і ретельно спланованим візитом до Сполучених Штатів.

Це перший візит Зеленського за кордон з початку масштабного вторгнення росії. Українського лідера запросив відвідати США президент Джо Байден, американська сторона забезпечила українського президента літаком.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності