Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Вкурвило* поляків так, що підпалили центр вакцинування (добровільно-примусового)

Допоки в інших країнах ЄС населення поки тільки влаштовує багатотисячні мітинги проти добровільно-примусової вакцинації (запровадження обмежень в правах для невакцинованих) у польському місті Замостя невідомий підпалив мобільний пункт вакцинації і епідеміологічну станцію. За інформацію про нього влада обіцяє 10 тисяч злотих (близько 70 тисяч гривень).

Про це повідомляє RMF24.

Інцидент трапився ще у понеділок, 2 серпня. Чоловік, чию особу влади встановлюють, підпалив мобільний пункт вакцинації і епідеміологічну станцію.

В результаті там згоріли столи, медичне ліжко і комп’ютер. Крім того, в епідеміологічної станції загорілася одна з підвальних кімнат, де згоріли захисні костюми.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

За попередньою інформацією, злочинець розбив скло в підвалі і підпалив внутрішні приміщення. Постраждалих в результаті інцидентів немає.

Як заявив міністр охорони здоров’я Польщі Адам Недзельський, влада пропонує 10 тисяч злотих (майже 70 тисяч гривень) за інформацію про палія. Про чоловіка відомо лише те, що він, втік на велосипеді. Відтепер в пунктах вакцинації буде цілодобова охорона.

Нагадаємо, що за інформацією місцевих ЗМІ, кількість людей, які відмовляються від другої дози вакцини проти COVID-19 в Польщі, тривожно зростає.

З початку червня зафіксовано понад 44 тисяч таких випадків. В даний час проти COVID-19 в Польщі використовують три вакцини, які вимагають введення двох доз: Pfizer, Moderna і AstraZeneca.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в Ізраїлі зараз пропонують громадянам вакцинуватися втретє, бо дві перші вакцинації виявилися неефективними на практиці…

*Вкурвилопол. взлило, розсердило, дістало; похідне від kurwa (курва) – повія “за покликанням” (альтруїстка), слово і похідні від нього, що використовуються у повсякденному вжитку для виразу емоцій та не рахується нецензурною лайкою, а тому використовується ЗМІ та політиками…

ФОТО ілюстративне з відкритих джерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності