Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Як і передбачалося, РФ збільшує свій контингент в анексованому Криму

Російська Федерація розпочала будівництво нового полкового військового містечка для 300 військовослужбовців в окупованому Криму.
Про це повідомляється на facebook-сторінці Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової.

За її даними, окупаційна влада Російської Федерації продовжують нарощувати військову присутність в Криму.

За отриманою мною інформацією, в м Феодосія держава-окупант розпочало будівництво нового полкового військового містечка для 300 військовослужбовців“, – зазначила Денисова.

Крім того, під приводом ліквідації наслідків повеней, агресор передислокував на півострів близько 21 тисяч осіб спеціальних підрозділів і тисячі триста шістдесят-сім одиниць автомобільної і спеціальної техніки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

До того ж, постійно на півострові знаходиться понад 31 тисячі осіб рядового і начальницького складу збройних формувань держави-окупанта.

Денисова заявила, що стрімке стягування військ РФ у тимчасово окупований Крим суперечить нормам міжнародного гуманітарного права зокрема резолюції Генеральної Асамблеї ООН № 75/29.

Вона нагадала, що 6 липня міжнародне співтовариство засудило збільшення військової присутності в Криму, прийнявши термінове постанову Парламентської асамблеї ОБСЄ “Про дестабілізуючим нарощування військової присутності РФ поблизу України, в тимчасово окупованих Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, Україна, Чорному морі і Азовському морі”.

Уповноважений з прав людини закликає міжнародних партнерів посилити взаємодію, щоб змусити Росію як державу-окупант виконувати зобов’язання за міжнародним гуманітарним правом і негайно звільнити окуповані українські території і припинити порушення міжнародного законодавства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності