Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Якщо НАБУ і САП слабо, то чи вдасться це депутатам?..

Сьогодні, 24 жовтня, голова Тернопільської обласної ради свободівець Михайло Головко вийшов на роботу, попри те, що ще перебуває у відпустці.

Як зазначається, сьогодні відбулося засідання презиції облради, де депутати збирають підписи про скликання сесії з одним питанням – дострокове припинення повноважень голови Михайла Головка.

«Очевидно, що хтось із соратників повідомив Михайлу Йосифовичу про дане питання, і останній, перервавши відпустку, вирішив вплинути на рішення депутатів особисто», – каже депутат з облради.

За інформацією журналістів, Головко намагається персонально домовлятися з головами фракцій, щоб його не звільнили. При цьому депутати Тернопільської обласної ради уже зібрали 27 підписів (для проведення сесії необхідно 22), ще 13 народних обранців мають підписатися сьогодні.

Нагадаємо, 26 червня НАБУ та САП затримали голову Тернопільської облради Михайла Головка та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації на отриманні хабаря. В той день детективи НАБУ вилучили у Михайла Головка 600 тисяч гривень. Загальна сума хабаря склала 2,4 млн грн.

Наступного дня стало відомо, що в кабінеті голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка в ході обшуків знайшли предмети, схожі на вибухонебезпечні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності