Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

З мавпячою віспою не вдалося, фармкомпанії повертаються COVID-вакцинацій

Агентства охорони здоров’я Європейського Союзу сьогодні рекомендували другу ревакцинацію від COVID-19 для всіх людей віком від 60 років, пише Reuters.

У той самий час, коли коронавірус несподівано швидко загинув на російсько-українській війні, західні фармацевтичні компаніїї почали скаржитися на падіння своїх прибутків. Тож несподівано швидко знайшовся досі нетиповий людині вірус мавпячої віспи, до якого вони швидко почали розробляти вакцини. Але ВООЗ чомусь відмовився визнавати захворюваність людей у світі цим мавпячим вірусом пандемією. Тому фармбізнесу довелося повертатися до старої заїждженої теми із коронавірусом:

Управління охорони здоров’я ЄС із квітня рекомендувало другу ревакцинацію лише людям віком понад 80 років та найбільш уразливим.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності