Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Захід не дозволив Польщі закрити небо над Україною, – страшно, що скаже рф

Як і передбачала вчора наша ґазета “За лаштункми”, Захід не дозволив Польщі закрити небо над Україною, – запропоновані Польщі ЗРК Patriot призначені лише для використання на території НАТО.

Про це заявила міністр оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт.

Крістіне Ламбрехт розповіла, що вона вимагатиме попереднього обговорення.

“Будь-яке використання за межами території НАТО вимагатиме попереднього обговорення з НАТО та союзниками”, – додала вона.

Зазанчимо, що днями британський екс-прем’єр, а нині кандидат на генсека НАТО Борис Джонсон у інтерв’ю ЗМІ заначив, що на початках повномасштабного вторгнення рф в Україну Німечччина бажала поразки Україні, а Франція у своїй нерішучості спершу не вірили в неминучість вторгнення, а потім не знала, як їй поводитися…

Нагадаємо, під час масової атаки росії на Україну 15 листопада в польському селі Пшеводув Люблінського воєводства неподалік від кордону з Україною впали і вибухнули дві російські ракети, які за кілька годин потому після нарад переляканих західних лідерів і НАТО без попередніх експертиз дивом перетворилися в одну українську ракету. Загинули двоє громадян Польщі, яка є членом ЄС і НАТО, яке раніше обіцяло в разі такого випадку покарати росією своєю військовою міццю… Польща розслідує інцидент, на місці також допущені до роботи експерти з України, більше як спостерігачі.

Нагадаємо, що причиною падіння збитого 10 квітня 2010 року росією над Смоленськом літака Ту-154 із президентом Польщі Лехом Качинським Польща і Захід згодом назвали “помилкою пілота”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після падіння ракети в прикордонному селі Польщі Німеччина запропонувала допомогти із захистом повітряного простору, зокрема системами ППО Patriot.

У Польщі вважають, що Німеччина повинна передати обіцяні полякам батареї американських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони Patriot Україні. Це допоможе захистити Україну і Польщу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності