Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Знову той фармбізнес зі своїми вакцинаціями від COVID-19

Оновлені вакцини проти COVID-19 працюють проти нових штамів недуги – йеться про вакини Pfizer та Moderna.

Про це стверджують у Центрі контролю та профілактики захворювань CША, повідомляє The Reuters.

Вакцини допомогли запобігти зараженню новим штамам коронавірусу та знизили смерність від недуги.
Минулої осені у США випустили оновлені бустерні дози вакцини, вони спрямовані на боротьбу з одним зі штамів коронавірусу – Омікроном. На основі вибірки досліджуваних, яких щепили, виявили, що вони знижують смертність від захворювання.
«Сьогодні ми маємо додаткові докази того, що ці оновлені вакцини захищають людей від нових варіантів COVID-19», – заявив на брифінгу журналістам доктор Брендан Джексон, керівник Центру з контролю та профілактики захворювань США, який відповідає за боротьбу з COVID-19.
Нещодавно Таїланд скасував обов’язкову вимогу для іноземних туристів мати при собі доказ вакцинації від коронавірусу всього через кілька днів після її повернення.
Комітет Європейського парламенту з питань коронавірусу вирішив викликати для свідчень очільницю Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн для свідчень у справі про закупівлю вакцин проти COVID-19 виробництва американської компанії Pfizer.
Депутат від Консервативної партії Великої Британії Ендрю Бріджен був позбавлений посади партійного «батога» (відповідального за партійну дисципліну) після того, як прирівняв вакцинацію проти коронавірусу до Голокосту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності