Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Звіробій знялася з довиборів до ВР на користь… “свободівця”

Кандидатка від партії «Європейська Солідарність» на довиборах до ВР у 87-му окрузі на Прикарпатті Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського.

«Боротьба за Україну – це не слова, це вчинки. 87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі «Свободи» та я, Маруся Звіробій Біленька від «Європейської Солідарності», – повідомила кандидатка «ЄС».

Зазначимо, що за різними рейтингами Звіробій на окрузі заледве дотягувала до 10% з якими її прогнозували 4-5 місце…

«Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинський можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради. я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло», – наголошує Маруся Звіробій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вона зазначила, що «Європейська Солідарність» провела відповідні перемовини з ВО «Свобода», і політичні сили дійшли порозуміння, що має початися процес об’єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі…

«Солідарність – це про здатність об’єднуватися і перемагати разом. «Європейська Солідарнсіть» завжди закликала до об’єднання і демонструє власним прикладом, що державні інтереси – вище партійних і особистих», – говорить Маруся Звіробій.

«Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади – є одним з наших спільних завдань», – наголошує кандидатка від «ЄС».

Нагадаємо, що львів’янин Руслан Кошулинський вчергове програв на місцевих виборах в боротьбі за крісло мера Львова з доволі скромним, щоб не сказати низьким, відсотком голосів. Кажуть, що це напряму пов’язано падінням рейтингів партії ВО “Свобода” у її рідному Львові, що видно кількості мандатів, які свободівці отримали на передостанніх та останніх місцевих виборах… та й до ВР, де партію зараз представляє лиш одна членкиня від Прикарпаття. Тож побачимо чи дасть Прикарпаття квиток до ВР ще одному свободівцю…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності