Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

А раніше екс-держсекретар США не бачив, що ООН – безглузда непотрібна організація?

ООН фундаментально зламана. Китай та московія (росія), які є членами Радбезу, нехтують міжнародним правом.

Про це сказав колишній держсекретар США Майк Помпео під час візиту до Києва, повідомляє «Радіо Свобода».

Екс-держсекретар США налаштований скептично щодо майбутнього Організації Об’єднаних Націй.

«Ми бачили, як Радою ООН із прав людини керували іранці. Ми бачили, як венесуельці відповідали за права людини в ООН разом з іранцями, які ставилися до жінок як до власності… Ми бачимо це знову і знову», – нагадав Помпео.

За його словами, членство Китаю та московії у Радбезі ООН є пережитком минулого: «Це вже пережиток часу, що комуністична партія Китаю та московія займають два місця в Раді безпеки ООН і є двома країнами, які не мають наміру дотримуватися міжнародного права. Навряд чи вони підкоряться. Я вважаю, це знущання з того, що було».

Нагадаємо, з 1 квітня країна-агресор головує у Раді безпеки ООН (за умовами ротації московія змінила Мозамбік).

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба озвучив кілька різких заяв щодо подібного «головування»: мовляв, росіян треба  «процедурно загнати в кут».

Також ми писали, що у МЗС Чехії закликали реформувати Раду безпеки ООН: адже «інститут, який має забезпечувати мир, перейшов під контроль держави, що порушує Статут ООН та загрожує безпеці всього світу своєю варварською поведінкою» (звісно, йдеться про московію).

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності