Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Антибіотики тепер відпускатимуть тільки за рецептом, – залишається тільки активоване вугілля

Із серпня антибіотики в українських аптеках продаватимуть за електронними рецептами, повідомив голова комітету ВРУ з питань здоров’я нації Михайло Радуцький.

Для отримання антибіотиків потрібно буде звернутися до свого сімейного лікаря (або будь-якої іншої медустанови), отримати електронний рецепт і забрати ліки в аптеці.

При цьому пацієнт має бути зареєстрованим в електронній системі охорони здоров’я (ЄЗОЗ).

Якщо такої реєстрації немає, зробити це можна у лікаря.

Отож, завдяки геніальній реформі протеже місіс Уляни Супрун – Віктору Ляшку бідні українці, які сьогодні через кризу не в змозі дозволити собі прийом у вузькопрофільного медичного спеціаліста, але точно знають, який із антибіотиків їм потрібний зараз, бо раніше його їм вже приписували і він був ефективним, із серпня цього зробити вже не зможуть.

Водночас це додасть роботи сімейним лікарям, телефони яких тепер розриватимуться від надокучливих і “всезнаючих” в медицині і не тільки пенсіонерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Незабаром в Україні доведеться йти зарецептом і на аналгін чи аспірин, а без рецепта можна буде придбати тільки вітаміни та активоване вугілля…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності