Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Берімо приклад з Ізраїлю: щось не так – відразу галас і в ООН

Ізраїль вимагає розпуску комісії ООН з розслідування війни 2021 року з палестинськими бойовиками, засудивши висловлювання одного з її членів як антисемітські, повідомляє Reuters.

У листі до генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша прем’єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід процитував коментарі члена слідчої комісії Ради ООН з прав людини Мілуна Котарі.

“Боротьбу з антисемітизмом не можна вести одними словами, для цього потрібні дії. Настав час діяти, настав час розпустити комісію. Вона не просто підтримує антисемітизм — вона його підживлює”, — сказав Лапід.

Нагадаємо, що те саме ООН, до якого звернувся тепер Ізраїль, постійно висловлюючи занепокоєння і своє осудження війною в Україні, що її розпочала росія, засуджуючи на словах “бла-бла-бла” її військові злочини, й далі залишає головою комітету проти тортур і прав людини представника росії, реагує на російські вето в українських питаннях, замість виключити цю державу раз і назавжди зі складу членів ООН. А тепер, “переживаючи” про майбутній голод у світі, після підписання в Туреччині із росією 22 липня угоди про безпершкодний експорт українського зерна і після ракетного обстрілу росією наступного дня одеського порту, ще й виправдовує її за це…

Одним реченням: раз Україна не вміє як Ізраїль відстоювати свої права перед ООН, тоді їй слід прислухатися до американської конгресменки Спартц, яка радить призупинити дію договору експорту зерна Україною, допоки не буде чіткого виконання гарантій безпеки по угоді!

Цікаво, що навіть у вчорашньому передвоєнному конфлікту, що намагається розв’язати проросійська Сербія і “денацифікувати” з допомогою військової операції Косово, ООН замість вгамувати запал агресора і пригрозити йому, звернулася до влади Косово з проханням “не провокувати і пристати на вимоги” Сербії…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності