Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Члени НАТО надто покладаються на гроші США, – Трамп, якого знову “перекрутили” ліберали

Колишній президент США республіканець Дональд Трамп вважає, що Вашингтон виділяє Україні надто багато коштів, порівняно з європейськими країнами, які також мало витрачають коштів, як навласну оборону так і колективну обороту в Альянсі зі США (НАТО).

Тобто Трамп пояснив, що хитро зроблена Європа на чужій американській ракеті хоче в рай заїхати…

Про це він заявив у суботу, виступаючи на студентській конференції у Флориді. Адже, нагадаємо, південь та центр США й досі підтримує Республіканську партію та свого рудого Доні, і вже незабаром результати цієї підтримки ми будемо спостерігати цієї осені на виборах до Конгресу, де й досі більшість складають республіканці проти демократів Байдена, центр яких знаходиться в Держдепі США та Білому домі.

Ну, а тепер, як новину подала українська влада, яка зі зрозумілих причин, не враховуючи нещодавно піднятого скандалу республіканкою Спартц, робить ставку на політичну силу діючого президента Байдена:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності