ВІЙНА

Чому Захід не допоможе дружині МакАрона придбати для нього памперси або пару яєчок…

“Ядерний удар рф по Україні викличе не ядерну, але потужну військову відповідь Заходу”, – голова європейської дипломатії Жозеп Боррель. І ось Захід в особі французького президента Еммануеля МакАрона відразу ж пояснив, як саме виглядатиме ця відповідь:

Франція не буде застосовувати ядерну зброю проти Росії у разі, якщо та завдасть ядерного удару по Україні,— заявив президент Еммануель Макрон в інтерв’ю France 2.

“Наша доктрина базується на фундаментальних інтересах нації, і вони визначені дуже чітко. Якби по Україні було завдано ракетно-ядерного удару, ці інтереси не були б поставлені під питання”, – сказав він.

Щоб далеко не тікати від герантофіла МакАрона, нагадаємо, що США  зараз керує саме такий пенсіонер, від яких так кайфує французький президент – Байден, який нещодавно заявив у свої 80 років, що планує у 2024 балотуватися на другий термін, а нині категорично відмовляє своєму Конгресу визнати росію державою-спонсором тероризму, як і відмовляє Україні у далекобійній наступальній зброї. Хоча за Будапештським меморандумом колись і США, і Франція гарантували безпеку Україні…

Ба, більше того, нині Байден застерігає єдиного президента в Західному світі із яйцями Зеленського не критикувати Білий дім із демократами за недостатню військову допомогу, мовляв “Конгрес не зрозуміє”, на майбутніх виборах 8 листопада до котрого за соцопитуваннями знову перемагають республіканці, які саме й критикують демадміністрацію старенького Джо за нерішучість у підтримці Україні та відмову визнати росію тією, ким вона завжди була – головним спонсором тероризму у Світі…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version