Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

І знову ТЦК на Тернопіллі, – чергова “загадкова” смерть мобілізованого

У місті Бучач Тернопільської області помер чоловік, якого доправили до лікарні з території роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Знайомі загиблого стверджують, що громадянина всю ніч били представники ТЦК.

У Національній поліції Тернопільської області повідомили, що вранці 29 лютого надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що в медичному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району.

Коли поліцейські поїхали до лікарні, то дізналися, що 27 лютого близько 17:00 чоловіка без свідомості на кареті швидкої допомоги доставили з території роти охорони ТЦК, розташованого на вулиці Підгаєцькій у Бучачі.

Як стверджують у поліції, попередньо, медики діагностували у чоловіка напад судом, анамнез епілепсія, а під час огляду тіла нібито не виявили видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті.

Проте в Нацполіції додали, що тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу, щоб встановити точні причини смерті.

У коментарі ЗМІ, зокрема Фактам ICTV, знайомі загиблого, які побажали залишитися анонімними, заявили, що представники ТЦК побили чоловіка, бо він не хотів називати особисті дані. Вони стверджують, що громадянина били цілу ніч, а вчора цей чоловік вже був на штучній вентиляції легень.

За інформацією його знайомих, сьогодні чоловік помер у реанімації. За їхніми словами, лікарі та представники ТЦК стверджують, що в громадянина була епілепсія, тому йому одразу стало погано.

Журналісти ж звернулися за коментарем до Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою природна смерть.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності