Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ідентичність історичного минулого Netflix байдужа, – неомарксистська позиція власників?

Черговий скандал із черговим фільмом від Netflix із нав’язуванням Світу негроманії сколихнув Єгипет, що розташований в Африці, ящо що…
Новий фільм “Цариця Клеопатра” викликав хвилю обурення у Єгипті – через те, що головну роль у ньому зіграла актриса негроїдного походження. Цього тижня опублікували трейлер фільму, прем’єра якого запланована на травень. У Єгипті творців картини звинуватили у афроцентризмі, расизмі та фальсифікації фактів — адже Клеопатра не мала африканського коріння і була представницею місцевого єгипетського населення та еллінів (греків). Тобто виглядала як південний європеоїд.
Автори фільму заявили в інтерв’ю, що їм все одно яким було історичне минуле! Вони хочуть бачити ті події такими, якими вони бачать, а не якими вони були. А тому в їхній уяві історичні діячі минулого будуть лише темношкірими.
Після виходу трейлера з’явилася петиція із закликом скасувати вихід фільму, під нею вже підписалося понад 50 тисяч людей.
Це не перший скандал подібного роду.
Керований ліворадикальними марксистами Netflix активно просуває сучасну “повісточку” з критичної расової теорії та інших расистських світоглядів, згідно яких, європейську расу планують знищити, особливо білих гетеросексуальних чоловіків, кажуть західні консерватори, а населення замістити, або змішати із представниками африканських країн. При цьому, як бачимо на даному прикладі, західні неомарксисти не вважають єгиптян африканцями, і прагнуть підмінити історію, видаючи історичних діячів минулого за представників негроїдної раси.
За 10 минулих років адепти цієї расистської секти випустили безліч фільмів та “художніх творів”, де в подіях минулого головними героями ставали лише темношкірі актори. У такий спосіб вони спотворюють історію середньовічної Європи, Азії та Америки, подаючи малоосвідченим дорослим і юним глядачам чорношкірих англійських королів і королев з їхнім двором, грецького бога Зевса, першого президента Фінляндії Маннергейма, чорношкірого єврея-марана із французької Гасконі д’Артаньяна, а тепер ще й царицю з династії Птоломеїв Клеопатру…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності