Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

КАНАДА на прохання Німеччини розблокує російський “Північний потік-1″…

Віце-канцлер Німеччини Роберт Хабек звернувся до Канади з проханням повернути турбіну “Північного потоку-1”, яка потрапила під санкції проти РФ, повідомляє Berliner Zeitung.

“Я буду першим, хто боротиметься за подальший сильний пакет санкцій ЄС, але сильні санкції означають, що вони повинні завдати болю та шкоди Росії, і Путіну більше, ніж нашій економіці”, – заявив він.

І що найгірше, Канада підтвердила Німеччині, що розблокує постачання турбіни для “Північного потоку-1”, повідомляє Reuters.

Україна просить Канаду не передавати Росії турбіну для газопроводу «Північний потік-1».

Про це повідомляє Reuters із посиланням на чиновника у Міністерстві енергетики України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сьогодні ж La Presse повідомила, що Канада буцімто ще не прийняла остаточного рішення про передачу турбіни “Газпрому”, вона працюємо над цим.

“Ми обговорюємо це питання з урядом України та урядом Німеччини, і це непросте питання”, – сказав міністр природних ресурсів Канади.

А що тут думати, Канада або допомагає росйському агресору поповнювати свій бюджет для подальшого вбивства українців, або стає на бік Українців, а не тільки піариться на фото для мереж у вишиванках – або з рОсією проти України, або з Україною… Третього не дано!

Та й іноземні ЗМІ теж часто брешуть – усе таки уже давно вирішено: Канада поверне Німеччині турбіну Siemens, яка необхідна для відновлення повноцінної роботи російського газопроводу “Північний потік”, – Bloomberg з посиланням на міністра природних ресурсів Канади Джонатана Вілкінсона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І після цього слідує ось така лицемірна заявка: “Канада розширить існуючі санкції щодо нафтового, газового та хімічного секторів, включаючи промислове виробництво. Нові обмеження заборонять канадським службам сприяти провадженню товарів у цих галузях”, – каже міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі.

.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності