Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Консерватори – це вам не ліберали, як і республіканці – не демократи…

Фракція Консервативної партії Великої Британії тимчасово призупинила членство депутата Палати громад, колишнього міністра охорони здоров’я Метта Генкока, який вирішив узяти участь у реаліті-шоу для знаменитостей.

Про це повідомляє Politico.

Генкок братиме участь у шоу I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! («Я знаменитість… Заберіть мене звідси!»), в якому відомі британці живуть в австралійських джунглях і виконують різноманітні завдання.

Оскільки Генкоку доведеться на деякий час призупинити роботу в парламенті, головний «батіг» консерваторів Саймон Гарт вирішив призупинити його членство у фракції.

Заступник голови відділення Консервативної партії в Західному Саффолку (там Генкок обирався до парламенту) Енді Драммонд сказав британським ЗМІ, що з нетерпінням чекає побачити, як колишній британський міністр буде «їсти пеніс кенгуру». Тому британці жартують, якщо консерватори можуть відкусити, то їх опоненти ліберали – хіба відсмоктати…

Водночас соратники Генкока заявили, що участь у реаліті-шоу стане для нього «неймовірною можливістю взаємодіяти з 12 мільйонами британців, які щовечора дивляться передачу», під час якої він буде популяризувати свою ініціативу з підвищення рівня обізнаності про дислексію.

В оточенні депутата сказали, що йому й раніше пропонували знятися в реаліті-шоу, та він відмовився «через нестабільність, перед якою постав уряд» консерваторів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності