Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ліберали обирають демократів та BLM+, одноповерхова Америка – республіканців і старі права

Про вибори в США і пародію на демократію на цих виборах з боку сьогодні привладної у Білому домі Демократичної партії написано вже багато, але найкраще на думку редакції “За Лаштунками” і стисло про це написав на своїй сторінці Сергій Чаплигін:
1. Вибори наочно демонструють рівень культурної поляризації в Сполучених Штатах. Точні цифри ми дізнаємося ще не скоро – але вже очевидно, що американське суспільство розколоте практично навпіл.
2. Обидві сторони розглядають перемогу опонентів на виборах, як катастрофу для країни.
3. Нагадаю. За демократів голосують штати (синій колір) де розташовані найбільші осередки лівацької зарази – BLM, LGBT +, фемінізму та «антифа».
За республіканців голосує (червоний колір) «одноповерхова» Америка малих міст, християнських церков і сект, фермерських господарств, rednecкs, WASP, які виступають за «старі добрі традиції», за своє ранчо, право на носіння зброї та використовувати свободу як вони звикли, а не як за них вирішили ліберали.
4. До цих виборів у демократів була дуже хитка більшість – майже в 5 місць. Республіканці сподівалися взяти 30 місць чи навіть більше – таким чином сформувавши у нижній палаті впевнену більшість. Для цього потрібно 219 голосів. Але ці плани, зважаючи на електоральну динаміку, навряд чи втіляться в життя. На даний момент вірогідніший сценарій, за якого республіканська більшість у Палаті представників теж виявиться не дуже великою – в 10-15 місць.
5. Що зміниться за підсумками цих виборів? Сенат має традиційно більший вплив на американську зовнішню політику, а там, швидше за все, переважатимуть демократи. Палата представників лише затверджує бюджет та проводить розслідування.
6. Внутрішньополітична боротьба. Будуть битви за бюджет та масштабні законопроекти. Швидше за все, республіканська Палата представників блокуватиме багато законопроектів Білого Дому.
7. Зовнішньополітичний курс не зміниться. Українська політика США також не зміниться, але зміниться її імплементація з урахуванням внутрішньополітичної боротьби. Республіканці доводитимуть неспроможність адміністрації Байдена.
8. Не забуваймо республіканці завжди представляли інтереси американської могутності та гегемонії. Тому частиною цієї політики буде підтримка України в війні проти росії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності