Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Лік дітей, отруєних ліками, давно пішов на десятки, – нова жертва у Кам’янському

Чергова дитина отруїлася ліками. Тепер у Кам’янському 12-річна дівчинка наковталася спазмолітиків.

Інцидент стався вранці 4 березня.

Дівчинку знайшли на зупинці громадського транспорту по вулиці Івана Франка. Вона випила близько 30 доз спазмолітиків.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ЛШМД школярці зробили промивання шлунка і стабілізували її стан. У дитячій лікарні в Дніпрі за її життя боролися всю ніч.

Зараз дівчинці нічого не загрожує, її перевели з реанімації в звичайне відділення.

Отруєння українських дітей ліками:

  • 16 лютого в одному з ліцеїв Боярки дві дівчинки отруїлися таблетками, які самі купили в аптеці. Випити таблетки вони вирішили після того, як побачили в мережі заклик, щоб проковтнути 40 таблеток і подивитися, що з ними буде. В результаті одна з дівчаток померла. Встановлено, що дівчатка вживали препарат Дротаверин, купили його в аптеці біля школи.
  • Аналогічний випадок 17 лютого стався в Умані. Дві восьмикласниці наковталися таблеток і потрапили до лікарні. Приймали препарат “Дротаверин” у приміщенні школи.
  • 27 лютого повідомлялося, що в Сумах школярки наковталися таблеток і викликали швидку допомогу. Першокурсниці напилися таблеток від застуди.
  • В Рівному школярка випила 40 таблеток “парацетамолу”. Причиною такого вчинку стало непорозуміння на побутовому ґрунті.
  • В Калуші двоє дітей отруїлися…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності