Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На Закарпатті повісилася подруга самогубці, ще одна намагалася…

Страшну звістку повідомив на свої сторінці у Фейсбуці місцевий житель та активіст Сергій Волошин.

З’ясувалося, що 13-річна самогубця, що покінчила з життям вчора, 3 березня, виявилася подругою 16-річної дівчини, яка загинула осінню 2020-го року, а її загадкову смерть обговорювали ледь не по всій країні.

Нагадаємо, Бив та ґвалтував: український телеканал розповів всю правду про катування померлої 16-річної закарпатки.

Незадовго після позавчорашньої трагедії мережу сколихнуло чергове тривожне повідомлення. На своїй сторінці у соцмережах повідомлення з текстом “Скоро буду” оприлюднила подруга загиблої позавчора 13-річної дівчини з Фанчикова.

Ймовірно адресоване воно саме покійній подрузі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На щастя, цю смерть вдалося попередити.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Дівчина жива та знаходиться під пильним наглядом.

 

Не є виключенням й те, що негативний вплив на дітей несуть соцмережі. Останнім часом Україною проноситься хвиля дитячих самогубств, причина яких криється в “іграх” поширених в “Тік-Ток” та “Інстаграмі”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Батьків просять звертати увагу на поведінку дітей та переглядати їхні мобільні телефони, адже не одне життя вже врятувати не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності