Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

мОсква не залишає надії повернути Меркель у велику політику, тепер через… Орбана

Слуга росії і прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час візиту до Берліна в буквальному розумінні «опустив» президента США Джозефа Байдена та канцлера Німеччини Олафа Шольца.
Про це повідомляє Euractiv.
Орбан сказав, що президент США Джо Байден зайшов надто далеко, коли назвав диктатора росії путіна воєнним злочинцем та вбивцею.
Орбан виступив за проведення дипломатичних переговорів з росією та прагнення до якнайшвидшого припинення вогню.
Одночасно мадяр стверджує, що війни росії проти України не було б, якби колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель досі була на посаді. Адже ця агентка Штакзі в Кремля “Еріка” відстоювала газопровід “Північний потік-2”, який став ахіллесовою п’ятою Німеччини і значної частини Європи.
За роки свого правління Орбан створив де факто авторитарний режим в Угорщині, що є несумісним з членством в ЄС та НАТО. Під час заходу він виступив за проведення дипломатичних переговорів з росією та прагнення до якнайшвидшого припинення вогню.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності