Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На інавгурацію Байдена рвуться крізь кордони його нові виборці з Гондурасу (відео)

Колона з тисяч гондурасців, що пішки прямує до США, прорвала кордон з Гватемалою і змогла проникнути на територію суміжної держави. В принципі, до США тепер рукою подати – залишилося прорвати кордон з Мексикою, а потім і з самими США.

На це начебто вказує декілька факторів, зокрема, вдало вибраний час акції, напередодні інаугурації новообраного Президента, чітка координація дій цієї групи “нелегальних” мігрантів та їх фінансова підтримка зовні… Натякають на Іран,Росію та Венесуелу.

Взагалі то саме риторика Демократичної партії створила ці події.

Не потрібно жодної гібридної війни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коли Трамп декларував жорстку боротьбу з нелегальною міграцією та будівництво Стіни, демократи на найвищому політичному рівні стали клеймити Трампа “расистом”, “фашистом”.

У демократів електоральне ядро мігранти, не білі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Ці проривальники вже давно скупчились на кордонах США, й лише чекали інавгурації Байдена, щоб прорватись. До чого тут спецоперації. Демократи стали заручниками власної риторики про прийняття всіх підряд у США, а хто проти – той Трамп і расист…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності