Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

НАПЕРЕДОДНІ ВИБОРІВ У США там показово “впаяли” термін учаснику штурму Капітолію

У середу Кеннет Бонавіц зі штату Флорида, якого прокуратура назвала одним із найжорстокіших учасників нападу на Капітолій, був засуджений до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомляє AP.

Член ультраправого екстремістського угруповання Proud Boys («Горді хлопці») у Маямі Бонавіц напав на щонайменше шістьох поліцейських, коли штурмував Капітолій з натовпом прихильників колишнього президента США Дональда Трампа 6 січня 2021 року.

За словами федеральних прокурорів, чоловік схопив одного із офіцерів та завдав йому настільки серйозні травми, що той був змушений піти у відставку.

58-річний Бонавіц носив 20-сантиментровий ніж у футлярі на стегні. Поліція вилучила у нього цей ніж у перерві між шквалом нападів чоловіка на офіцерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окружний суддя США Цзя Кобб засудив Бонавіца до п’яти років ув’язнення з подальшим звільненням під нагляд на три роки.

Він був затриманий у січні минулого року, а у серпні визнав себе винним у скоєнні трьох кримінальних злочинів – за одним пунктом звинувачення у масових заворушеннях і двома пунктами звинувачення у нападі на поліцейських.

Нагадаємо, що відомого на весь світ фріка QAnon-шамана, який найбільше запам’ятався вандалізмом при тому штурмі капітолію “прихильниками Трампа”, було викрито на відео, де його усіма залами будівлі супроводжували поліцейські і вказували шаману, що трощити і як краще йому попасти у кадри. Отож, хто насправді стоїсть та штурмом Капітолію, і так зрозуміло…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності