Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ось що насправді спонукало американку здати матір, яка була того дня біля Капітолію…

Виявляється, що легендарний радянський піонер Павлик Морозов, ні відміну від своєї американської послідовниці, хоч мав якусь ідею… Так в США у 18-річної Хелен Дюк, яка впізнала на відео серед людей, які штурмували Капітолій, свою матір і повідомила про це в Тwitter (читай ФБР), закінчилися гроші на навчання.

Дівчина не може отримувати їх від сім’ї і відкрила збір коштів в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Онучка радянського піонера-стукача знайшлася у США, – здала матір, яка “брала” Капітолій…

Як ви, можливо, знаєте з недавніх новин і Твіттера, я кинула виклик своїй матері за її дії. На даний момент я не знаю, як буду платити за коледж, оскільки у мене мало фінансової підтримки. Я мрію одного разу стати юристом, але мені потрібна допомога, щоб домогтися цього. Я сподіваюся вступити до коледжу, а потім в Корпус миру. Зрештою я сподіваюся вступити на юридичний факультет. Я хочу зробити світ кращим, мені просто потрібна допомога“, – написала на сайті збору грошей Хелен, настільки професійно-пафосно і водночас політично-жалісливо, що важко повірити, що їй ніхто у цьому не допомагав?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Незважаючи на те, що в соцмережі вона по суті заклала своїх рідних (поліція встановлює особи всіх учасників штурму Капітолію, і після посту Хелени у Твіттері її матері загрожує тюремне ув’язнення), багато ліберальних американців зробили пожертви.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Зараз на її рахунку набралося більше 56 тисяч доларів з необхідних 150 тисяч. Свої гроші Хелен віддали 1118 осіб.

Скріншот прохання Хелен Дюк та дані про пожертвування для неї

Деякі користувачі залишили коментарі зі словами підтримки: “Ви сильна молода жінка. Бажаю вам великих успіхів у ваших майбутніх починаннях!”, “Спасибі, що використовуєте свій голос для поліпшення нашого світу”. “Так шкода, що з вами так поводяться ті, хто повинен любити і підтримувати вас беззастережно (мова про те, що рідні Хелен начебто були проти участі дівчини в протестах проти расизму як Антифа, BLM та ін.  – Ред.). Ніколи не забувайте, що ви не самотні. Дайте нам знати, якщо вам що-небудь знадобиться!” “Мені дуже шкода, що ваша мати, схоже, дуже психічно хвора і, схоже, відкинула вас – свою власну дитину. Залишайтеся сильною”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Були й такі, хто пояснив, чому вирішив допомогти грошима: “Не тому, що вона розповіла про свою сім’ю, а тому, що вона обрала за краще ненависть любові, і їй потрібно знати, що люди підтримують її“.

Тим часом в США почалися переслідування учасників заворушень у Вашингтоні, де від рук силовиків загинуло четверо білих протестувальників. Відразу по слідах подій були арештовані 70 осіб, в тому числі вісім жінок. У відкритих кримінальних справах прихильників Трампа звинувачують у “внутрішньому тероризмі”. Багатьох було звільнено з роботи і навряд їм тепер хтось надасть інше місце праці?..

ЧИТАЙТЕ ТЕЖ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності