Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Перемогу над росією ціною української крові Захід вже ділить між собою

“Високий представник” Європейського Союзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Жозеп Боррель провів телефонну розмову з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

“Обговорив із Дмитром Кулебою обнадійливе просування контрнаступу України для відновлення своєї територіальної цілісності. Підтримка ЄС триватиме безперервно, наша стратегія ефективно працює: допомогти Україні дати відсіч, тиснути на росію санкціями та підтримувати партнерів у всьому світі”, – гордо зазначив Боррель.

А держсекретар США Блінкен теж зреагував на те, що Україна досягла значного прогресу в ході контрнаступу, та дипломатично похвалив при цьому заслуги своєї держави:

“Те, що вони (українці, ЗСУ, – ред.) зробили, дуже методично сплановано і, звичайно ж, отримало значну підтримку з боку США… та багатьох інших країн щодо забезпечення України обладнанням, необхідним для продовження цього контрнаступу”, – сказав Блінкен під час прес-конференції в Мексиці.

Ну, а Україні залишається сподіватися, що допомога від Заходу не переставатиме надходити, поки там вже ділять між собою шкіру недобитого російського ведмедя…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності