Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Захід постачає в Україну металобрухт замість зброї, – Ердоган

Ердоган заявив, що Захід постачає в Україну металобрухт замість зброї.

«Туреччина дотримується збалансованої політики щодо України і росії. Разом з тим, я не підтримую провокаційний курс заходу. Анкара виступає за якнайшвидше припинення вогню в Україні. Однак нинішні процеси говорять про те, що війна нескоро закінчиться», – наголосив Ердоган під час зустрічі з проросійським президентом Сербії Олександром Вучичем у Белграді.

Президент Туреччини закликав «сприймати росію всерйоз».

«Тим, хто не сприймає росію всерйоз можу сказати – ви помиляєтеся. росія не входить до числа таких», – сказав Ердоган.

За його словами, західні країни замість нормального озброєння постачають Україні «металобрухт».

“Я відкрито заявляю про помилковість позиції Заходу (щодо війни Росії та України). Тому, що є дії Заходу, засновані на провокуванні сторін. Заявляють про військову підтримку. Однак за фактом, скільки є на Заході зброї й металолому, що залежалася, відправляють в Україну”, – підсумував турецький лідер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що Франція пообіцяла підтримати Грецію та Кіпр в разі військової агресії (війни) з боку Туреччини та Ердогана з його імперськими амбіціями. Цікаво, що всі ці держави є членами НАТО… Таким чином для росії вигідний військовий конфлікт всередині НАТО та змістити погляди Заходу на схід Середземномор’я, коментує політаналітик Тарас Боднар, спровокувавши Анкару проти Афін та Белград проти Косово. “Невже вигадаєте, що ця зустріч Ердогана та Вучича є суто екномічною?” – з іронією запитує аналітик.

Нагадаємо, згідно заяви Дмитра Пєскова, під час зустрічі в Сочі президент Ердоган пообіцяв налагодити постачання до росії байрактарів, а також відкрити там завод з їхнього виробництва…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності