Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Під час війни гратися у демократію з Головком та К*?!

Вищий антикорупційний суд продовжив строк розслідування справи за підозрою голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрація Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука в одержанні неправомірної вигоди.

Суд продовжив термін досудового розслідування до 26 січня 2024 року.

«Клопотання детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні – задовольнити. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні у до 7 місяців, тобто до 26 січня 2024 року включно», – зазначаєтсья в рішенні.

У червні працівники НАБУ затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка та ще двох чиновників ВЦА.

Їх викрили на одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера.

А раніше правоохоронці завершили слідство у справі вимагання та одержання хабарів ексочільником Державного агентства лісових ресурсів України.

Він отримав від експортерів деревини 3,7 млн доларів США та 10,8 млн євро хабарів (141,3 млн грн за курсом НБУ на момент вчинення злочину).

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності