Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ПІД ЧАС ВІЙНИ намагаються приватизувати Одеський припортовий завод, Об’єднану гірничо-хімічну компанію, шахти і ін.

Мало їм землі?! Тому в Україні хочуть відновити велику приватизацію вже у цьому році. Серед об’єктів, які виставлять на продаж пропонують Об’єднану гірничо-хімічну компанію, Одеський припортовий завод та шахти.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час прес-конференції.

«Цього року очікуємо що буде відновлена велика приватизація. Закликаємо інвесторів, зокрема, західних партнерів подивитися на об’єкти. Інтерес дуже великий. І ми сьогодні якщо не бачимо швидкого входження, то ми розуміємо, що ми дійсно робимо велику роботу по комунікації, по спілкуванню з нашими партнерами з точки зору входження інвесторів до України», — розповів він.

Також Шмигаль назвав об’єкти, які виставлять на продаж.

«Об’єднана гірничо-хімічна компанія» – це титан. Частина великої приватизації цього року. Працюємо з Фондом держмайна, щоб вона була розпочата і завершена. «Одеський припортовий завод», Центренерго, вугільні шахти. Тобто це і ще ряд об’єктів, які будуть попадати в об’єкти великої приватизації», — додав він.

Раніше вже говорилося, що уряд не розглядає можливості приватизації АТ «Українські енергетичні машини» (підприємства «Турбоатом» та «Електроважмаш»). 76% акцій підприємства знаходяться в управлінні Кабінету міністрів, не у Фонді держмайна.

Протягом тижня, з 22 по 26 січня, Фонд державного майна залучив всього якісь 140 мільйонів гривень від проведення аж 14 приватизаційних аукціонів!!!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що Фонд держмайна виставив на повторний приватизаційний аукціон єдиний майновий комплекс ДП ТВК. Це складські приміщеннями біля легендарного ринку 7-й кілометр.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності