Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Столтенберг любить балакати, а не діяти, – не НАТО, а якась НАТА-ша…

30 країн-членів НАТО кулуарно погодили продовжити головування Енса Столтенберга як генсека НАТО на наступний термін, замість прогнозованого на цю посаду раніше радикальноналаштованого щодо росії Бориса Джонсона. Після чого цей “колишній” норвезький лівий соціаліст Єнс Столтенберг показово заявив, що не думає про те, щоб погоджуватися на продовження своїх повноважень, термін яких закінчується вже восени цього року, ну, хіба, що його дуже про це попросять.

І ось тепер цей генсек НАТО опри власні втрати росія вже веде новий масштабний наступ в Україні під час пресконференції у Брюсселі заявивши, що росія попри власні втрати вже веде новий масштабний наступ в Україні, далі продовжує розводити в кабінетах Альянсу ліберально-демократичну демагогію, замість негайно надати ЗСУ обіцяну допомогу:

«Майже через рік після вторгнення путін не готується до миру, а починає нові наступальні дії», – зазначив Столтенберг і додав, що саме тому важлива військова підтримка Києва всім необхідним на полі бою.

«Швидкість врятує життя. Якщо путін виграє в Україні, це стане сигналом для авторитарних держав у світі» про можливість використання сили для своїх зовнішньополітичних цілей, додав генсек Альянсу, наголосивши, що НАТО підтримуватиме Україну стільки, скільки потрібно.

Відповідаючи на запитання журналістів, Столтенберг уточнив, що, на його думку, повторний наступ рф в Україні «вже почався», що видно з кількості додаткових сил, які росія кидає в бій на сході України.

«Для мене це лише наголошує на важливості вчасності у постачанні Україні зброї, обладнання, запчастин. Чим швидше ми це зробимо, тим більше життів ми врятуємо й прокладемо шлях до мирного вирішення конфлікту», – вважає генсек НАТО.

Раніше наша розвідка називала ймовірні напрямки наступів російської армії. За даними ГУР, таких напрямків було три – у Донецькій та Луганській областях, а також на Запоріжжі.

кацапи поспішають реалізувати новий масштабний наступ до надходження важкої західної техніки до України. Попри це в НАТО й далі поки обговорюють доцільність надання Україні сучасної бойової авіації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай прогнозував, що росіяни можуть розпочати новий наступ у Луганській області після 15 лютого. До цього часу вони будуть готувати мобілізовані резерви.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності