Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Свободівцю голові Тернопільської облради гроші підкинули… вагнерівці із МП

Невже ВО “Свобода” починає втрачати свою монополію на владу на Тернопіллі та Івано-Франківщині, де ця трішки призабута най-най-най-націоналістичніша партія має більшість в облрадах, а відповідно й своїх голів цих рад, але й мерів обласних центрів із відповідною більшістю в міських радах? За останні 13 років тернопільці і франківці вже надивилися на численні спроби клятих олігархів підставити непідкупних свободівців із грошима, але цей раз тут, мабуть, замішаний сам голова ПВК “вагнера” пригожин, який напередодні начебто втік із підмосков’я до білорусі, а насправді вирушив із секретною кремлівською місією на Тернопілля дискредитувати чесного голову облради з допомогою ченців-диверсантів із МП?

Сьогодні, 26 червня, працівники НАБУ на робочому місці затримали голову Тернопільської обласної ради від партії ВО “Свобода” Михайла Головка та двох заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації.

Детективи НАБУ затримали Головка, а також двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем’янчука (перший заступник) і Ігоря Гайдука за підозрою в одержанні неправомірної вигоди. Попередня кваліфікація – частина 4 статті 368 Кримінального кодексу України.

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 мільйона гривень у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тисяч гривень голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації затримали “на гарячому”.

У ВО “Свобода” прокоментували затримання їхнього однопартійця і голову Тернопільської облради Михайла Головка. Ось тут текст їхньої офіційної заяви:

“Зранку в понеділок з’явилася інформація про затримання на нібито отриманні неправомірної вигоди голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» нетерпиме до корупції в жодному її прояві. Однак ми вже неодноразово мали негативний досвід, коли в часи усіх минулих влад отримували політичні утиски та фейкові кримінальні провадження за свою державницьку позицію. Тому сьогодні розраховуємо на об’єктивне і неупереджене розслідування цієї справи з боку правоохоронних органів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Разом з тим, вважаємо за необхідне повідомити, що останнім часом Михайло Головко отримував багато погроз з боку агресивних активістів московського патріярхату через свою активну позицію щодо заборони діяльности московського патріярхату в Україні і передачі Почаївської лаври з рук московського патріярхату на баланс Тернопільської територіяльної громади. Головкові надходили наполегливі «рекомендації» від окремих можновладців із вимогами не виносити цих питань на публічне обговорення та сесію Тернопільської обласної ради.

Відтак сподіваємося, що патріотична і принципова позиція Михайла Головка не стане підставою для політичної розправи над ним”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності