Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ТАРАС БУЛЬБА… АНДРІЮ і же з ним: “Ну, як вам брати-ляхи помогли?”

На кордоні Польщі з Україною почали без причин зупиняти автобуси з українцями, при чому цим займаються як протестуючі фермери, так і поліція.

Про це у соцмережі Х повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

«Із заблокованого польського кордону надходять неприємні новини. Протестувальники та поліція зупиняють автобуси, які прямують до Польщі та з Польщі. Пасажирів тримають без будь-яких пояснень». Наголошуємо, що ці дії є неприпустимими стосовно громадян України. Під час війни в Україні пасажирами таких автобусів є жінки з малолітніми дітьми, соціально незахищені верстви населення, військовослужбовці, які повертаються або їдуть на навчання, та транзитні люди. Спроба зробити їх заручниками протесту виглядає недоречною для цивілізованого світу», – написав він.

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні продовжується страйк польських фермерів. Рух через пункти пропуску ускладнено, а через пункт пропуску «Угринів» 11 березня протестувальники не будуть пропускати вантажівки у напрямку Польщі.

7 березня на кордоні України та Польщі у черзі залишалися 2300 вантажівок. Надважкою залишається ситуація з рухом на трьох з шести заблокованих пунктах пропуску – «Краківець», «Ягодин» та «Шегині».

Пізніше польські протестувальники тимчасово розблокували один із напрямків. Станом на ранок 9 березня в чергах на українсько-польському кордоні залишалися близько 2,3 тисячі вантажівок.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності