Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Циганські гастролери” чимдуж провокують громадян…

Тепло, як знають українці на своєму досвіді, приносить до українських міст та сіл не тільки літо, а й ромських гастролерів із Закарпаття та інших областей, де вони ведуть частково осілий спосіб проживання. І чим раз ці циганські “гастролі” дужче провокують населення, що подекуди переростає у насилля, як це скажімо було не так давно під Львовом, що дало черговий привід іноземним лібералам писати націоналістів-расистів в Україні і т.ін..

І ось наприкінці минулого тижня тільки на Івано-Франківщині трапилося кілька інцидентів за участі ромів:

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Перший, коли в обласному центрі на Пасічній, поблизу річки, роми в своєму таборі з лахміття побили молоду лікарку “швидкої допомоги”, яка приїхала до них на виклик.

Роми викликали “швидку” й сказали, що жінці погано. Бригада їхала на виклик до їхнього табору (фото внизу), але саме в нього треба було зайти, бо проїхати машиною там неможливо. Провести бригаду до жінки вийшов дуже п’яний молодик, ледь на ногах тримався. Медики попросили, щоб іще хтось інший підійшов провести їх. Він відмовився, розізлився, що попросили іншого, та накинувся на лікарку. Молодик вдарив її кулаком по обличчю, почав бити машину. Бригада зачинилася всередині “швидкої” й викликала поліцію”, – розповіла старший лікар оперативно-дистпетчерської служби.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Коли приїхали поліціянти, потерпіла лікарка написала заяву, а потім поїхала в лікарню, де її обстежили і діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

У пресслужбі патрульної поліції в Івано-Франківській області підтвердили, що справді було таке звернення на лінію “102”.

Інший випадок відбувся у Снятинському районі, де до поліції звернулася 69-річна мешканка села Красноставці і повідомила, що невідома особа ромської національності обікрала її помешкання, повідомляє поліція області.

Прибувши на місце виклику, слідчо-оперативна група встановила, що на подвір’я до потерпілої зайшли чотири невідомі циганки та запропонували купити у них товар. Опісля, одна із них вже за традиційною у таких випадках схемою попросила випити води. Поки заявниця пішла по воду, та швидко зайшла до будинку та скоїла крадіжку золотих виробів. Після чого, жінки сіли в автомобіль та покинули місце злочину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потерпіла надала поліцейським чітке орієнтування на осіб зловмисників та транспортний засіб.

Уже через годину працівники сектору реагування патрульної поліції у смт Заболотів зупинили вказаний автомобіль.

У транспортному засобі знаходились чотири жінки і чоловік. При поверхневій перевірці в 54-річної мешканки Дніпропетровської області поліцейські виявили частину викрадених речей пенсіонерки (фото вгорі).

І подібних повідомлень, щодня все більше стає у соцмережах та ЗМІ, тому слід не забувати, що, коли більша частина населення держави живе у злиднях, вона стає доволі агресивною, і перед тим як виплескати свою агресію на черговий майдан, вона може найти їй застосування на місцях на вкрай знахабнілих гастролерах, тим самим знову, даючи привід ліберальним ЗМІ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності