Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У Закарпатті попався лікар ВЛК, – один із сотень?..

На Закарпатті поліцейські та співробітники СБУ затримали на хабарі лікаря-психіатра однієї з районних лікарень Ужгородщини, який є членом військово-лікарської комісії.

Про це повідомили пресслужби ГУ НП в Закарпатській області та У СБУ в Закарпатській області.

Прізвище хабарника не називається, однак, за інформацією Закарпаття онлайн, йдеться про Станіслава Боговського.

За інформацією правоохоронців, зловмисник підшукував чоловіків, які підлягають загальній мобілізації, та пропонував їм за неправомірну вигоду виготовити висновок про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку. Такі послуги лікар оцінив у $2 000.

Зловмисника затримали в ході контролю за вчиненням злочину — під час отримання $1 000, тобто, другої частини хабаря. За фактом одержання хабаря службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, посадовцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Окрім цього щодо нього обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. У справі триває слідство.

За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Заходи із викриття правопорушення проводили оперативники СБУ в Закарпатській області спільно зі слідчими Ужгородського РУП ГУ Нацполіції в Закарпатській області, співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності