Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

За що обласний воєнком Волині побив в.о. воєнкома Луцька? – останнього шпиталізували (відео)

У Волинському ТЦК побилися поміж собою начальник обласного територіального центру комплектування Михайло Близнюк та виконуючий обов’язки начальника Луцького ОМТЦК та СП Олександр Фурман.

Бійка сталася в приміщенні центру Комплектування 12-го березня, приблизно о 18 годині.

Що не поділили між собою головні мобілізатори області, з’ясовували журналісти ТРК Аверс.

Відомо, що є заява у поліцію від Олександра Фурмана, очільника Луцького РТЦК.

Опісля бійки у приміщенні ТЦК працювали працівники ДБР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відомо, що Фурмана побили у службовому приміщенні. Він обвинуватив Близнюка у тому, що той зацідив йому в обличчя та вдарив у груди. Окрім поліції, він звернувся до лікарні. Його госпіталізували у відділення травматології.

У пресслужбі Волинської ТЦК та СВ повідомили, що коментарів з приводу подій навколо ситуації, що склалася, надати не можуть, оскільки це перешкоджатиме досудовому розслідуванню.

«Однак доводимо до Вашого відома, що слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові внесено відомості до ЄРДР про початок досудового розслідування, а також встановлюються всі обставини події в рамках вказаного розслідування.  Запевняємо, що з нашої сторони виявлено повне сприяння у досудовому розслідуванні», – наголосили у коментарі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності