Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ЗА СКІЛЬКИ… часу буде звільнено під заставу голову ВСУ, – українці вже роблять ставки

Ледь НАБУ повідомило у своєму Телеграмі про затримання на хабарі голови Верховного Суду України Всеволода Князєва, як українці, кепкуючи, почали робити ставки на те, за скільки… часу і не тільки… його буде звільнено під заставу, а потім буде повідомлено, що він зник з України?

“НАБУ і САП викрили масштабну корупцію у Верховному Суді України, а саме схему щодо одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями Верховного Суду”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі проводяться невідкладні слідчі дії.

НАБУ викрило голову Верховного Суду Всеволода та члена Вищої ради правосуддя Князєва на отриманні хабаря в розмірі близько 2,7 мільйони доларів. Його затримано, повідомляє видання з посиланням на джерело в керівництві Бюро.

Зрозуміло, що затримання птаха токої висоти полету можливе тільки з дозволу із однієї з будівель на Печерських пагорбах. З якою метою було злито суддю, є кілька версій…

За даними ЗМІ від джерела в НАБУ, гроші Князєв отримував від людей, які виступали за рішення суду на користь олігарха Костянтина Жеваго. Нагадаємо, що Велика Палата ВС розглядала справу стосовно права власності 40,19% акцій Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (ПГЗК) Ferrexpo. Своїм рішенням орган залишив зазначені акції пов’язаним із Жеваго компаніям, скасувавши визнання недійсними договорів купівлі-продажу, укладених 20 років тому”, – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що наразі Верховного Суду України не існує. Після судової реформи часів п’ятого президента Петра Порошенка ВСУ перейменований у Верховний Суд.

Натомість у ВСУ досі числяться судді, які отримують зарплату.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про який саме суд йде мова, наразі не відомо.

Раніше стало відомо, що на сьогодні заблоковані активи у більш як 200 осіб, які можна стягнути на користь держави.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності