Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

З мовчасної згоди Ердогана атомна субмарина РФ проникла в Чорне море?!

росія могла таємно ввести у води Середземного моря, а відтіля в Чорне ударну атомну субмарину, інформує Naval News.

“Виявлено переконливі ознаки того, що російський ударний підводний човен або підводний човен з крилатими ракетами діє поблизу Італії”, – пише видання.

Зазначається, що російський атомний підводний човен, імовірно, знаходився в Середземному морі поблизу Італії, зараз через Босфор з мовчазної згоди “друга Ердогана”, міг проникнути в Чорне море. Підстави для такої підозри є достатніми. Невідомо, як довго човен плавав поблизу материкової Європи.

Однією з причин знаходження субмарини поблизу берегів Італії є те, що він може замінити російський ракетний есмінець типу “Слава” – “Маршал Устинов” -, який перебував у Середземному морі до 24 серпня.

“Маршалл Устінов” протягом кількох днів плавав між Великою Британією та Ірландією в супроводі есмінця “Віцеадмірал Кулаков” – можливо, щоб відволікти увагу від російського атомного підводного човна біля Італії.

Аналітики НАТО стежать за кораблем, щоб визначити його тип і ціль. Ймовірно, що це атомний підводний човен, тобто працює на атомній енергії. Цей термін не означає, що він несе ядерну зброю.

30 липня на сторінці третьої ескадри Королівських військово-морських сил Данії повідомили, що у водах на схід від другого за величиною данського міста Орхус, на відстані приблизно дві морські милі від берега атомний підводний човен “Орел” раптом почав втрачати хід і невдовзі став дрейфувати зі швидкістю 1,5 вузла. Течія несла субмарину до берега.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності