Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Заступнику Садового закидають гей-роман із мером і… подають до суду за образу…

Депутат Львівської обласної ради від “Європейської солідарності”, співвласник Львівської тютюнової фабрики Григорій Козловський подає до суду на заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка через образу честі, гідності та ділової репутації. Таке рішення підприємець ухвалив після того, як чиновник звинуватив його у спробі захоплення влади у Львові.

Про це Григорій Козловський повідомив у коментарі “Вголос”.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Так, напередодні, 24 грудня, депутатський корпус на свому засіданні намагався затвердити новий регламент Львівської міської ради. Цей крок був необхідним, щоб нове скликання ради законно почало свою роботу і встигло проголосувати за бюджет Львова на 2021 рік.

Міський голова Львова Андрій Садовий блокував цей процес і намагався не допустити ухвалення документу. Суть у тому, що в наслідку Садовий міг втратити фактично диктаторські повноваження, якими його наділила підконтрольна більшість в минулому скликанні Львівської міської ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак поки депутати намагалися знайти порозуміння зі Садовим і домогтися від нього дотримання закону, заступник мера Андрій Москаленко звинуватив Григорія Козловського у захопленні влади. Чиновник заявив, що “адвокати відомого “тютюнового олігарха” “взяли в заручники” ухвалення бюджету через “прийняття написаного на коліні регламенту”. Крім того, Москаленко сказав, нібито новою редакцією регламенту “значна частина повноважень міського голови передається тим самим адвокатам “олігарха”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Говорячи про “адвокатів “тютюнового олігарха”, Москаленко, вочевидь, мав на увазі юристів Юрія Ломагу та Олексія Різника, які цьогоріч були обрані громадою Львова до Львівської міської ради від “Європейської солідарності” і разом з депутатами від інших фракцій міськради підтримували ухвалення нового регламенту.

Після цієї заяви Григорій Козловський повідомив, що готує судовий позов проти Андрія Москаленка.

З понеділка ми готуємо судовий позов. Думаю, він передбачатиме щонайменше 100 тисяч гривень матеріальної компенсації. І цей суд я виграю. А Москаленко надішле кошти на рахунок одного з дитячих будинків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І давайте називати речі своїми іменами. Я є найбільшим платником податків у Західній Україні впродовж останніх чотирьох років. Суми, які я сплачую в бюджети різних рівнів, становлять понад 9 мільярдів гривень. Наше підприємство входить у десятку найбільших платників податків в усій Україні. Тому я пишаюся тим, що я є керівником і власником цього підприємства. Бо я наповнюю бюджет держави.

А хто такий пан Москаленко? Це маленький гомосексуаліст, єдине заняття якого — їздити зі Садовим у відрядження і ходити там з ним у баню. За гроші громади Львова. Це єдиний його здобуток у кар’єрному рості. Це те, що допомогло йому стати і гомосексуалістом, і заступником міського голови. Така людина недостойна займати таку високу чиновницьку посаду і депутатський корпус, думаю, також дасть цьому належну оцінку.

Розумію, що в міського голови, як він і сам раніше визнав під час засідання ради, є ще багато гомосексуалістів. Але оцей — перейшов уже всі допустимі межі. Дуже хочу, щоб він пояснив у суді, яким це чином “частина повноважень міського голови передається адвокатам “олігарха”? Він або несповна розуму, або інтелект у нього на рівні плінтуса. Тому нехай пояснює, що він мав на увазі. Бо людині зі здоровим глуздом важко таке зрозуміти.

Принагідно запрошую усі ЗМІ на майбутні судові засідання. Громада Львова повинна знати, що сьогодні містом керують гомосексуалісти, які мріяли ще на 5 років узурпувати всю владу, але, на щастя, не змогли”, – зазначив Григорій Козловський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Усе виглядає так, що такий коментар депутата і олігарха Козловського може перерости у зустрічний позов про образу честі, гідності та ділової репутації від заступника Садового Москаленка чи самого мера, найвідомішим заступником якого був цьогорічний конкурент Садового на виборах міського голови Львова Олег Синютка від “Європейської солідарності”...

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності