Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чому Захід не допоможе дружині МакАрона придбати для нього памперси або пару яєчок…

“Ядерний удар рф по Україні викличе не ядерну, але потужну військову відповідь Заходу”, – голова європейської дипломатії Жозеп Боррель. І ось Захід в особі французького президента Еммануеля МакАрона відразу ж пояснив, як саме виглядатиме ця відповідь:

Франція не буде застосовувати ядерну зброю проти Росії у разі, якщо та завдасть ядерного удару по Україні,— заявив президент Еммануель Макрон в інтерв’ю France 2.

“Наша доктрина базується на фундаментальних інтересах нації, і вони визначені дуже чітко. Якби по Україні було завдано ракетно-ядерного удару, ці інтереси не були б поставлені під питання”, – сказав він.

Щоб далеко не тікати від герантофіла МакАрона, нагадаємо, що США  зараз керує саме такий пенсіонер, від яких так кайфує французький президент – Байден, який нещодавно заявив у свої 80 років, що планує у 2024 балотуватися на другий термін, а нині категорично відмовляє своєму Конгресу визнати росію державою-спонсором тероризму, як і відмовляє Україні у далекобійній наступальній зброї. Хоча за Будапештським меморандумом колись і США, і Франція гарантували безпеку Україні…

Ба, більше того, нині Байден застерігає єдиного президента в Західному світі із яйцями Зеленського не критикувати Білий дім із демократами за недостатню військову допомогу, мовляв “Конгрес не зрозуміє”, на майбутніх виборах 8 листопада до котрого за соцопитуваннями знову перемагають республіканці, які саме й критикують демадміністрацію старенького Джо за нерішучість у підтримці Україні та відмову визнати росію тією, ким вона завжди була – головним спонсором тероризму у Світі…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності