Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

…і зберуть вони те засідання Ради Україна-НАТО, – і що з того?

Генеральний боягуз і секретар НАТО Єнс Столтенберг, а колись звирчайний норвезький ультра-лівий журналіст і марксист, після нещодавніх масованих атак росії по українських містах вирішив скликати засідання Ради України-НАТО. Зустріч має відбутися вже за тиждень.
Про це повідомив речник НАТО Ділан Вайт у Twitter.
Засідання Ради України-НАТО відбудеться у середу, 10 січня, на рівні послів країн Альянсу. Зустріч хочуть провести на прохання України після останніх масованих обстрілів рф.
“Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг скличе засідання Ради Україна-НАТО в середу, 10 січня, на рівні послів на прохання України після нещодавніх російських ракетних і безпілотних атак”, – зазначив речник.
Нагадаємо, у ніч на 2 січня росія запустила по Україні кілька десятків ударних дронів, після чого зранку було завдано масованого удару ракетами.
У Києві пролунала серія вибухів вранці 2 січня. В місті та області працювала ППО.
У Кропивницькому Кіровоградської області пролунали звуки вибухів вранці 2 січня. По всій території України була оголошена повітряна тривога.
Оприлюднено перші наслідки ракетної атаки на Київ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності