Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Івано-Церківщина наколядувала на “помаранчеву” зону і просить “заслуженого” для директора ДОЗу

І знову коронавірус, і знову та сама Івано-Церківщина, яка цього разу знову “наколядувала” собі повернення із «жовтого» рівня епіднебезпеки перейшла у «помаранчевий», що у свою чергу межує із ненависним усім “червоним”…

Про повернення у помаранчеву зону області інформують на сайті МОЗ України.

Відомо, що один із показників не відповідає «жовтому» рівню епіднебезпеки, зокрема, йдеться про коефіцієнт виявлення випадків інфікування, який становить 22,1%.

Нагадаємо, що кожної доби в Україні фіксують біля тисячі нових випадків інфікування коронавірусом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До слова, «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки  не містить додаткових обмежень та визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони. Втім, місцеві органи влади можуть вводити додаткові обмеження.

І якщо хтось бажає у всьому звинуватити у всьому тільки гірськолижний курорт “Буковель”, як це було минулоріч, куди відпочиваючі їдуть і повертаються відтіля через область транзитом, нагадаємо, що 9 січня, у селі Підгір’я Івано-Франківської області встановили унікальний рекорд України – майже 4,5 тисяч людей разом заспівали колядку «Нова радість стала». Про це на своїй сторінці у Facebook написала представниця Книги рекордів України Тетяна Розвадовська.

В цей же час директора Департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА Ігоря Дмитренка, якого, як з обуренням заявляє громадськість, було обрано осінню керівником департаменту з порушеннями прозорості проведення конкурсу, в обладміністрації мають намір подати на присвоєння йому звання “заслужений лікар України”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ініціатором цього подання називають голову ІФ ОДА Світлану Онищук, яку, як кажуть, на Печерських пагорбах охрестили “попадею”, бо є дружиною священника, і де буцімто вже активно шукають їй заміну… Адже за півроку область, яку тепер не без іронії називають “Івано-Церківщиною*” під вмілим керівництвом  цієї докторки наук з держуправління скотилася на останні місця в рейтингу областей України, і не тільки в плані охорони здоров’я – вакцинації чи епідпоказників захворюваності на COVID (як і зараз, осінню минулого року глава МОЗу Віктор Ляшко називав область першим претендентом на попадання у “червону” зону і тільки “дивом” офіційної статистики вона туди першою не попала…) та ін..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

“Поки ОДА колядує, область починає лихоманити”, – пишуть у соцмережах…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності