Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кардинала-поляка намагалися вбити росіяни, а в цей час антипапа третьоримський франциск продовжує насти єресь

Антипапа третьоримський франциск-І благословив країни постачати Україні зброю, якщо вона використовується з метою самооборони.

Про це заявив католицький лідер після триденної поїздки до Казахстану, пише Reuters.

Як відповідь на цю чергову лицемірну заяву антипапи франциска кардинал Конрад Краєвський (поляк), який є посланцем папи римського в Україні, потрапив під обстріл під час доставки гуманітарної допомоги на Запоріжжі. Він не постраждав, – повідомили у Vatican News.

Нагадаємо, у Казахстані цього тижня, що минає, стартувала конференція VII З’їзду лідерів світових та традиційних релігій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ній взяли участь президент КР Токаєв, антипапа третьоримський франциск-І та представники практично всіх основних світових релігій, глави церков та конфесій.

На з’їзді аантипапа третьоримський франциск-І заявив, що Бог не спрямовує релігії на війну, що є неявною критикою російського православного патріарха Кіріла, який підтримує вторгнення рф в Україну, повідомляє Reuters.

“Бог є мир. Він завжди веде нас шляхом миру, а не війни”, — сказав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності