Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Кінець “білої раси”, – її убив ліберальний світ

Опубліковані результати американського перепису 2020 року, а саме расова статистика.

Про це повідомляє відомий український філософ сучасності і політолог-“американіст” Сергій Чаплигін.
Білих стало менше.

При цьому скорочення драматичне, за 10 років на 19.3 мільйони. (десь 1.9 мільйони на рік).
Що саме цікаво.
Виявляється білі почали мімікрувати під навколишній світ: кількість “мультирасових” людей в США збільшилася з 9 мільйонів до 33.8 мільйонів. Тепер мультирасових майже стільки ж, скільки і негрів (тих в 2010 було 38.9 мільйони – у 2020 – 41.1 мільйон).

Звідки взялися мультирасові? За 10 років суто зачате виключно у міжрасових шлюбах?
Все просто – білі почали вигадувати собі “мультирасове походження”.
З 1.7 мільйона до 19.3.
В 10(!) разів.

Ну якщо не білий то хто?
Азіат, негр, індіанець?
Просто some other race…

Як виявилося – так зручніше в ліберальному суспільстві пристосовуватися.

В США зараз вигідно не асоціювати себе суто з білими, а знаходити домішки інших рас в поколінні аби не бути звинуваченим в расизмі та отриманням різних преференцій. Білим починає бути невигідно.

Наприклад Камала Гарріс в 2016 році була індо-американка, а вже в 2020 році як афро-американка.
Як віце-президент при президентові Джо Байдені – оптимальним критерієм «правильності» мала стати чорношкіра жінка. А ще краще було би щоб лесбійка чи трансґендер.

Як коментує допис один із користувачів мережі: “Щоб стати японцем, мені треба знівечити свою антропологію, але душа буде не японська. Це якась дорога в нікуди. Люди без роду і племені. Такі люди- моральні франкенштейни. Я їх сильно остерігаюсь. Ідея “людини- космополіта” – жахлива, бо в її душі немає розуміння, що таке цінне, святе, рідне і правильне. Вона нідо чого себе не прив’язує, а тому є ніким. Це вакуум зла і темряви”.

“Расу тепер можна обирати як і гендер”, – коментує інший користувач.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Нації в уявленні глобалістів – це “націоналізм” і ” нацизм”, тому вони взялись їх знівелювати”, – коментує інша дописувачка.

“Ліберальний світовий уряд робить все для кровозмішання і знищення народів, стирання рас і кордонів. Такими легше керувати. Народи без історії і роду-племені, споживачі”, – підсумовує все ще один коментатор.

А ось антропологічне дослідження німців у 2008 році, на початках їх расової селекції, а також усього ЄС, розпочатої бездітною фрау Анхелою Меркель (агент “Еріка”) з допомогою мільйонів мігрантів, які по сьогодні проживають і шалено розмножуючись в ЄС, не працюючи і живучи на допомогу, за рахунок працюючих корінних європейців та їх податків:

https://www.goethe-university-frankfurt.de/…/Anthropolo… 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності