Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ліберальний “норвежець” висуває лівака Столтенберга на Нобелівську премію миру…

Заступник голови Ліберальної партії Норвегії, депутат Стортингу (парламенту країни) Абід Раджа висуває на Нобелівську премію миру за працю, спрямовану на припинення російської війни проти України генсека НАТО, “колишнього” норвезького ультра-лівого журналіста (комуніста), який, як пише західна Вікіпедія, повідомив спецслужби про спробу його вербування з боку ще радянського КДБ (улюблений трюк вже завербованих агентів на межі їх викриття) Єнса Столтенберга…

Про висування повідомляє норвезьке видання VG.

«Ніхто не зробив більше для просування миру й демократії в Європі за останній рік, ніж Єнс Столтенберг. Тому цілком природно, що Ліберальна партія пропонує, аби він отримав премію миру цього року», – сказав Раджа в інтерв’ю виданню.

Він нагадав, що «Столтенберг відвідав Туреччину, Велику Британію, США та низку інших країн, намагаючись розпочати переговори, які можуть зупинити війну в Україні».

За межами України ніхто не працює більше, ніж він, використовуючи розум, логіку та емоції – і ніколи не втомлюється, додав депутат. «Він невтомно працює заради миру в Україні, і саме він за межами України був і залишається найважливішою силою миру. Я відчуваю гордість за те, що я норвежець, коли бачу Столтенберга на світовій арені», – наголосив він.

Він зауважив, що оскільки премію миру присуджує норвезький Нобелівський комітет, то ніколи лауреатом не був норвежець.

«Столтенберг заслуговує на неї, і не має значення, що він норвежець», – зазначив Раджа.

За його словами, генсек НАТО «є тією силою, яка зробила найбільше за останній рік для пошуку рішень, які можуть забезпечити мир у Європі. І він є тим клеєм, який скріплює іноді розрізнену співпрацю задля встановлення миру в Україні».

Зазначається, що члени Стортингу мають можливість пропонувати кандидатури до Нобелівського комітету.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Торік за версією VG Столтенберг був названий «Людиною року».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності