Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Не плутайте жорстоких чеченців і бурятів із росіянами, що зачитуються Достоєвським, – антипапа франциск

антипапа третьоримський франциск в інтерв’ю єзуїтському виданню America Magazine – The Jesuit Review заявив, що чеченці і буряти, які воюють на боці росії проти України, є “одними з найжорстокіших” військових. Тож антипапі слід показати тіла згвалтованої дівчинки із відрізаними геніталіями та замордованого і кастрованого юнака тільки з одного Ізюму, а скільки таких по Україні всюди, де ступала нога москаля. Про моторошну знахідку днями розповідав глава ОПУ Андрій Єрмак. Звісно, згідно заяв ватиканського антихриста це не могли зробити тонкої душі росіяни, що зачитуються геніальним Достоєвським про його маніакальних злочинців по волі долі.

Черга під бібліотекою в Бурятії, 2022 рік

“Коли я говорю про Україну, я говорю про закатований народ. Якщо у вас є люди-мученики, у вас є хтось, хто їх мучить. Коли я говорю про Україну, я говорю про жорстокість, тому що маю багато інформації про жорстокість військ, які входять. Взагалі, найжорстокішими є, мабуть, ті, хто з росії, але не є етнічними росіянами, наприклад, чеченці, буряти і так далі”, – сказав цей лицемірний фарисей з Аргентини, який не дуже вміло приховує свої лівацькі погляди та дружбу і родиині зв’язки із Ернесто Че Геварою по материнській лінії…

Також цей антихрист на римському престолі франциск-І розповів, як на другий день повномасштабного вторгнення рф в Україну він пішов до російського посольства при Святому Престолі, що стало “незвичайним жестом”, оскільки понтифік ніколи не ходить до посольства, з пропозицією стати частиною переговорного процесу.

“І там я сказав послу передати (президенту росії, – ред.) володимиру путіну, що я готовий поїхати за умови, що він надасть мені маленьке вікно для переговорів. Міністр закордонних справ сергій лавров відповів дуже гарним листом, з якого я зрозумів, що поки що в цьому нема потреби, – зазначив антихрист франциск.

За словами понтифіка, він працює над отриманням списків ув’язнених цивільних та військових і надсилає їх російському уряду, який “завжди надає дуже позитивну відповідь”. Папа також співпрацює з українською стороною.

“Деякі кардинали їздили в Україну: кардинал Черні їздив двічі, архієпископ Галлахер, який відповідає за відносини з державами, провів чотири дні в Україні, і я отримав звіт про те, що він побачив. А кардинал Краєвський їздив в Україну чотири рази”, – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наостанок він додав, що дипломатія Святого Престолу завжди готова бути посередником для досягнення миру та порозуміння.

Нагадаємо, що дещо раніше зробив скандальну заяву про росіян, які вбивають в Україні дорослих та дітей, а також знищують міста й села. Загарбників понтифік назвав “великим народом” й заявив про начебто російський гуманізм. Цей антихрист ватиканський наголосив, що дуже поважає росіян. А Достоєвський взагалі “надихає думати про християнство“…

Також антипапа третьоРимський франциск заявив, що відвідає Київ, якщо також відвідає москву.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності