Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Онучка радянського піонера-стукача знайшлася у США, – здала матір, яка “брала” Капітолій…

У США віднайшлася онучка радянського героя-піонера Павлика Морозова, 18-річна Хелена Дюк, яка упізнала свою матір Терезу на одному з кадрів під час штурму Капітолію 6 січня та здала її ФБР.

Американська послідовниця Павлика Морозова виклала в Twitter відео, де її біла матір під час заворушень у Вашингтоні побилася з чорношкірою жінкою-поліцейським, повідомляє The New York Post.

ЧИТАЙТЕ ТЕЖ:

Привіт, мамо, пам’ятаєш, як ти сказала мені, що я не повинна йти на протести BLM (рух афроамериканців, що зародився під час вчинених ними минулоріч погромів, мародерств та насилля у США та ЄС), тому що вони можуть стати агресивними … це ти?“, – написала Хелена Дюк в коментарі під роликом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Трохи пізніше підліток опублікувала новий пост, де порівняла фотографію своєї матері з жінкою на відео і розповіла передплатникам, що Тереза ​​на три дні їхала з міста, пояснивши це необхідністю відвезти тітку до лікаря.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

…А на наступний день моя двоюрідна сестра поділилася відео, на якому мати била по обличчю поліція після переслідування…

*Павлик Морорзов – легендарний радянський піонер, який написав донос на свого батька і родичів буцімто за “куркульство”, за що ті були страчені владою, а сам донощик згодом загинув від рук месників-родичів…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності