Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чому Ізраїль так ігнорує “найвпливовішого єврея року” Зеленського?

За версією видання The Jerusalem Post президента України Володимира Зеленського визнано найвпливовішим євреєм року.

Його фото помістили на обкладинку номера (дивіться внизу).

Зазначимо, що при цьому Ізраїль й далі закидає Україні звинувачення в антисемітизмі, а українських національних героїів, окремі з котрих раніше були названі євреями, як “праведники світу”, обзивають фашистами і посіпаками нацистів, що, звісно зараз підіграє росії. тій самій росії, в якій антисемітські прояви цього року саме посилилися, не зважаючи на кількість євреїв в її уряді.
Більше того, ізраїльські політики неодноразово після 24 лютого закликали Україну здатися і піти на всі умови росії, також Ізраїль хотів на час війни скасувати безвізовий режим для українців.
Також Ізраїль відомий своєю військовою захисною системою ППО “Залізний купол” та ін.
Що толку від грошової допомоги Заходу, коли не можеш на ці гроші придбати якісної зброї?!
Тож після цього Зеленський заявив в інтерв’ю Ouest-France, що він шокований відсутністю допомоги від Ізраїлю.
За словами президента Зеленського, на сьогодні Ізраїль не надав Україні жодної допомоги, хоча продає зброю до інших держав:
“Я шокований. Не розумію. Ізраїль нам нічого не дав, нічого, нуль… Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію про те, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни”, – зазначив Зеленський.

Військової допомоги Україні все ще недостатньо, напередодні вкотре наголосив Володимир Зеленський в інтерв’ю CBS:

“Ми отримали NASAMS (зенітні ракетні комплекси). Це системи протиповітряної оборони. Але, повірте, цього навіть близько недостатньо”, – сказав президент. При цьому він додав, що США щомісяця виділяють 1,5 млрд. доларів на підтримку українського бюджету.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо США зважаться передати Збройним силам України танки, з них візьмуть приклад і європейські країни, заявив напередодні Володимир Зеленський в інтерв’ю CBS News.

“Артилерія допомагає нам рятувати життя наших воїнів, наших бійців, їм потрібна можливість отримати поставки танків зі Сполучених Штатів, а також Європи. Якщо США зможуть продемонструвати своє лідерство і зможуть надати танки, то Німеччина та інші європейські країни підуть за ними”, – сказав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності