Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Перший Lidl в Україні освятять в Івано-Церківцьку, – “блаженніший Руслан” чи…?

Німецька мережа магазинів зі зниженими цінами Lidl планує вихід на український ринок, про що ми вже неодноразово раніше повідомляли.

Перший супермаркет, як очікується, відкриють в Івано-Франківську. Про це повідомив мер-свободівець Руслан Марцінків в етері одного з місцевих радіо, відповідаючи на питання слухача про можливість відкриття у місті гіпермаркету “Ашан”.

“Поки що ні, мали біля “Велесу”. Але, зважаючи на кризу, десь та ідея… Знаємо, що десь хоче відкриватися Lidl. Перший Lidl мав би відкриватися у місті Івано-Франківську”, – сказав мер.

А зважаючи на те, що в місті із найбільшою кількістю в Україні, а, можливо, і за її межами, церков та капличок на душу населення, нинішній мер ще колись започаткував традицію освячувати буквально все, навіть відремонтовані ліфти, і вішати поруч знак “Свободи” та написом “команда Марцінківа”, декотрі дотепники у соцмережах уже приймають ставки не те, “хто освячуватиме новий супермаркет: хтось із всечесних отців, чи цю місію візьме на себе “блаженний Руслан”? – бо вже пора…” – пишуть вони.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, що літом цього року міський голова “Івано-Церківська”, як жартома називають місто, відмовився від традиційних святкувань на міському озері Івана Купала, як язичницького свята. І це майже у той самий час, коли у його колеги мера-однопартійця з Тернополя на музфестивалі “Файне місто” зі сцени і під сценою свої обряди проводили сатаністи. Ба, більше того, потім в Івано-Церківську з релігійних причин скасували у кінотеатрах прокат фільму “Демонік”. А вже згодом Марцінків повідомив, що бачив вночі привида у “Палаці Потоцьких” поруч міськради, – люди ж відразу прокоментували, що на мера зійшла благодать і він почав бачити і спілкуватися з духами…

Тому, якщо люди пишуть, що меру пора самому освячувати новий гіпермаркет, значить, що пора, бо голос народу – це голос Божий (лат. – Vox populi vox Dei), інакше, кажуть, “естафету у нього може перехопити нова голова ІФ ОДА – попадя, адже чоловік у неї священник…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності