Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Подоляк хоче, щоб ЦИНІЧНИЙ Світ нарешті зрозумів…

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що у світових столицях мають зрозуміти, що росія повинна програти війну проти України, а кремль має пройти через трибунал.

Про це він написав у Twitter.

За його словами, всім столицям варто зрозуміти, що росія має програти у війні, а керівництво рф треба судити на трибуналі.

Він зазначив, що російські пропагандисти, які закликали до ударів по українських містах, повинні сидіти на лаві підсудних «з сумним обличчям».«Якщо зло залишити безкарним, то несправедливість множитиметься по всьому світу», – написав Подоляк.

Нещодавно президент Франції Еммануель Макрон заявив, що удари росії по українській інфраструктурі є «глибокою зміною характеру» війни.

Китай та Індія вперше однозначно висловилися за деескалацію конфлікту росії з Україною.

Посол Польщі в Україні Бартош Цихоцький вважає, що масованими ракетними ударами 10 жовтня рф почала новий етап війни в Україні, стратегічна мета якої залишається незмінною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Тож Подоляк має рацію щодо цинічного Світу, який оточує Україну, ось дослівний його месидж:
Терор…
В останні дні стійко фонтанують два дивні тренди. Якщо не сказати, що обидва з явним відтінком глибоких психічних відхилень.
Один стосується страхів, що леденять душу, перед можливим ядерним апокаліпсисом. А тому «негайно, просто завтра треба сісти за стіл переговорів». І? І негайно треба без жодних застережень погодитися з ультимативними вимогами росії. Грубо кажучи, віддати їм свою землю, вибачитися за опір, стати на коліна і вмитися власною кров’ю. Серйозно? По-перше, а чому так легко стороннім хочеться розпоряджатися українською землею та її суверенітетом? По-друге, чому Україна на самоті має платити за варварські апетити росії? Тобто. комусь хочеться спокою десь в Ельзасі, щоб нічого не відволікало від споглядання зростання свого геніального Его, але заплатити за це має Україна? Чудово. І по-третє, а як відмова від територій та суверенітету, – а по суті фіксація перемоги агресора, який програє на полі бою, – має відстрочити його подальші загарбницькі плани? Він же вважатиме себе переможцем. Його ж бояться. Йому ж безумовно повірили, що він може використовувати «тактичне», запустити сценарій «судного дня». Тобто. хтось серйозно припускає, що цей суб’єкт, який демонстративно вирізав тисячі людей, цинічно розмазав міжнародне право, що відчув себе «м’ясником-чемпіоном», повинен буде відразу після захоплення частини чужого територіального пирога перетворитися на скромне ягнятко і мирно їсти зелену траву на лузі. Це жарт? Чи справді є ті, хто вірить, що віддавши росії частину, можна зберегти інше? Звідки ця сліпуча сліпота?

Інший тренд ще шизофренічніший. І якщо в першому випадку багато можна списати на специфічно обмежений інтелект, нездатність поєднати воєдино причини і наслідки, то другий взагалі безмежний. Приклад останніх днів. Хтось із росіян підриває «міст путіна» – без особливих жертв для вирішення внутрішніх завдань. Міст, до речі, забезпечує військову логістику та постачання розхідників для масових вбивств в Україні. І відразу починається в деяких (не тільки російських) салонах дикий шепіт – «це ж теракт. Не можна так”. Офіційно виходить спочатку якийсь кудлатий суб’єкт невстановленої статі з МЗС росії і гуінпленово розтягуючи рот всерйоз заявляє – «це говорить про терористичний суті України». Трохи згодом це абсурд у шаманічному стилі підтверджує суб’єкт путін. Стоп! Може, вийдемо з палати, оббитої білою російською тканиною? Тобто. внутрішня шняга з підривом частини мосту без жертв – це теракт. А ось вчорашній масований обстріл центрів міст крилатими ракетами, семимісячне знищення громадянської інфраструктури, масові вбивства мирних громадян, удари по критичній інфраструктурі, тортури/катування на окупованих територіях – це якась СВО та легка прогулянка ординців по суничній галявині? Я правильно розумію?

Спочатку російські варвари заявляли, що стріляють лише з військових об’єктів. Щоправда, все-таки спробую уточнити: а що міжнародне право ось так запросто дозволяє якомусь просоченому мордовороту стріляти по чужій території сотнями ракет? Ні звичайно. Але зараз орда і це не каже – демонстративно б’є по цивільних об’єктах, будинках, мостах, лікарнях. Але ні – це не теракт. Ізюмське, бучанське, лиманське масове поховання, де заховано сотні змучених, де прикопано цілі сім’ї, де поховано діток зі слідами тортур – ні, це не тероризм. А ось дивна загибель невідомої в Україні Дугіної в зоні підмосков’я, що охороняється, де тільки розспецслужба може організувати підрив – це жах. Загалом у дзеркало не хочеться подивитися на себе? Або огидно виглядати і розмовляти при цьому однією з європейських мов, підтримуючи брехню росіян – це новий модний тренд? Гаразд, самі росіяни – у них конвеєр з випалювання на лобі Z як символу відсутності мозку продовжує пихтіти. Решта що? Дикі розмови про «керченський міст», про якісь «неправильні дії» України, про Дугіну, про курску АЕС та турецький потік, про зруйновані сараї в Білгородській області, про повторні скандали Amnesty мають заглушити крики невпокійних дитячих та дорослих душ з України? Круто. Думаєте, дозволимо?”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності