Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

США вважають, що українці далекі від танків, як Супрун колись вчила їх мити руки після туалету

Сполучені Штати Америки готові поставити українській армії танки, але вона має довести, що зможе їх використати, – репортер американського видання Foreign Policy Джек Детч.

“Представник Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки сказав, що “танки знаходяться на столі” для українських сил, але Україна має продемонструвати здатність підтримувати більш сучасні моделі, щоб отримати їх”, – повідомив він.

Після таких слів гамериканця складається враження, що янкі вважають українців тупішими від бурятів, які зуміли з оленів пересісти в російські танки, – подумати тільки: “українці не зможуть використати гамериканські танки…” Чи Вашингтон вже не зацікавлений у швидкій перемозі України?..

На постачання американських літаків F-16 Україні піде два-три роки, — Politico. “Якщо таке рішення буде ухвалено, через навчання та питання логістики це займе деякий час”, сказав командувач ВПС США генерал Джеймс Хекер. Водночас президент Туреччини Ердоган, який заграє із росією та Заходом, заявив, що його країна “подбає про себе”, якщо не отримає від США винищувачі F-16:

“Пан Байден обіцяв мені вирішити це питання (з F-16 – ред.). Але якщо ми не отримаємо бажаного результату від США з питання F-16, що ми робитимемо? Ми піклуватимемося про себе”, – сказав Ердоган в інтерв’ю телеканалу PBS.

Ось ще раз цікавий відривок інтерв’ю молдавському телеканалу екс-радника путіна Андрія Ілларіонова, який сьогодні живе і працює в США та вважається одним із найбільших критиків путіна і водночас лобістом військової допомоги Україні:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності